Kodin remontit Varsinais-Suomessa

Toteutamme kaikki huoneistoremontit, kylpyhuoneremontit, saunaremontit sekä keittiöremontit toiveidesi mukaan. Saat kauttamme viimeistellyt ja laadukkaat remontit Avaimet käteen –toteutuksella. Saat myös tarvittavat sähkö- ja putkityöt kauttamme vaivattomasti, yhteistyökumppaneidemme kautta. Asennustyön ohessa huolehdimme tarvittaessa vanhan purku- ja oikaisutöistä.

Kylpyhuoneremontit, laatoitustyöt ja vedeneristykset

Kylpyhuone on monen asunnon käytetyimpiä tiloja. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kylpyhuone palvelee käyttötarkoitustaan ja miellyttää myös silmää. Kylpytilojen remonttiin kannattaa panostaa – laadukas kylpyhuone palvelee jopa vuosikymmeniä. Kauttamme saat ammattitaitoiset työmiehet vedeneristystöihin, laatoitushommiin ja kalusteasennuksiin. Kattavien yhteystyökumppanien kera myös LVI- ja sähkötyöt hoituvat kauttamme.

Keittiöremontit

Keittiö on kotisi sydän, ja täten tulee sen olla myös mahdollisimman toimiva ja käyttäjäystävällinen.

Liian usein asuntoa remontoitaessa, tai taloa rakentaessa ei tule kiinnitettyä riittävästi huomiota keittiöön ja sen toimivuuteen. Remontoimme keittiöt aina purkutöistä lähtien, halutessasi avustamme kalustehankinnoissa ja toimitamme tarvitsemasi kalusteet. Keittiöremonttien yhteydessä laatoitamme välitilat ja viimeistelemme kalusteasennukset listoitustöillä. Asennamme myös muut kotisi kiinteät kalusteet!

Ota yhteyttä