HL-Saneeraus Oy - toimitilojen ja kodin remontit Varsinais-Suomessa

HL-Saneeraus Oy remontoi ja saneeraa yli kahden vuosikymmenen kokemuksella Varsinais-Suomessa; Turku, Kaarina; Naantali ja Raisio

Vuonna 2010 perustetun HL-Saneerauksen takaa löytyy remontti- ja rakennusalan konkari, Kim ''Hiski'' Lindeman. Vuonna 1989 rakennustyöt aloittanut Hiski on vuosien varrella kehittänyt yritystään ja ammattitaitoaan. Toiminimestä ja kotitalouksien remontteihin erikoistuneesta yrityksestä on vuosien varrella kasvanut osakeyhtiö.

Nykyään HL-Saneeraus Oy keskittyy pääasiassa yritysten toimitilojen saneerauksiin ja remontteihin. Joitakin asioita ei ole tarvetta muuttaa ja edelleen asiakastyytyväisyys on HL-Saneerauksen kantava voima: Kunnioitamme aikatauluja, teemme sen mitä lupaamme ja tähtäämme aina 101% asiakastyytyväisyyteen, kertoo Hiski. Vaikka toiminnan painopiste on yritysten toimitilojen remonteissa ja saneerauksissa, mahtuu mukaan työtilanteen salliessa myös kotitalouksien remontteja. Jokainen työmaa ja remontti toteutetaan tarkasti ja ammattitaidolla, tärkeintä on laadukas työnjälki – sitä seuraa tyytyväinen asiakas.

Ota yhteyttä